Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Результати роботи наукового клубу «ЮНІ АГЕНТИ ЗМІН»

Результати роботи наукового клубу «ЮНІ АГЕНТИ ЗМІН»

Наукова діяльність розвиває критичне мислення та аналітичні навички студентів, допомагаючи їм краще розуміти предметну область. Вона також сприяє поглибленню знань та підготовці до професійної кар'єри, стимулюючи дослідницький підхід до вирішення складних проблем.

 

На кафедрі економіки, обліку і оподаткування діє науковий клуб «ЮНІ АГЕНТИ ЗМІН», керівником якого є к.е.н., доц. К.В. Гнедіна. З метою висвітлення діяльності клубу ми підготували звіт за проведену роботу у 2023-2024 році.

1. Організація та проведення для здобувачів вищої освіти серії тренінгів з розвитку Soft skills (вересень-жовтень 2023 р.).

2. Організація та проведення конкурсу наукових есе «SOFT-SKILLS: формування гнучких навичок для майбутньої успішної професійної діяльності» (вересень-жовтень 2023 р.).

3. Підготовка до участі та участь здобувачів вищої освіти ІХ Міжнародній науково-практичній конференції “Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку” (жовтень-листопад 2023 р.).

4. Організація для здобувачів вищої освіти гостьової лекції професора Крістофера Р. Келлі (Школа права, Університет Арканзасу, США) на тему «Asking Questions, Listening to the Answers, and Other Fundamental Negotiation Skills» (листопад 2023 р.)

5. Проходження учасниками клубу курсу «Технології розроблення стартапів та започаткування молодіжного підприємництва» (грудень 2023 р.).

6. Підготовка до участі та участь здобувачів вищої освіти у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2023/2024 навчальному році (лютий 2024 р.). 7. Організація навчального візиту учасників клубу до Центру створення та розвитку стартапів Національного університету «Чернігівська політехніка» (лютий 2024 р.).

8. Підготовка до участі та участь здобувачів вищої освіти у Міжнародній науково-практичній конференції "Юність науки: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства" (січень-березень 2024 р.).

9. Робота учасників клубу над стартапом «Зелена відбудова України» (2023- 2024 н.р.).

10. Підготовка соціального відео-ролика про діяльність стартапу «Зелена відбудова України» (січень-червень 2024 р.).

11. Організація та проведення воркшопу «Майстерня інновацій: від ідеї до управління проєктом» (лютий 2024 р.).

12. Участь здобувачів вищої освіти у проєкті «Соціальне підприємство» від ГО Джуніор Ачівмент (лютий-травень 2024).

13. Участь здобувачів вищої освіти у Конкурсі стартапів у рамках Міжнародного екологічного форуму «Екологія і мир» (15-16 травня 2024 р.).

14. Участь здобувачів вищої освіт у відкритому конкурсі стартапів ТНТУ «Ternopil Global Innovation Research» - 2024 (березень-червень 2024 р.).

15. Розширене засідання учасників клубу «Юні агенти змін» з метою презентації результатів проведених досліджень (червень 2024 р.).