Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь здобувачів у тренінгу від команди стартапу «Зелена відбудова України»

Участь здобувачів у тренінгу від команди стартапу «Зелена відбудова України»

Здобувачі вищої освіти першого року навчання спеціальності «Облік і оподаткування» гр. ОА 241 разом зі своїм куратором д.е.н., професором кафедри економіки, обліку і оподаткування Акименко О.Ю, долучилися до інтерактивного тренінгу від команди стартапу «Зелена відбудова України», який став одним з переможців Конкурсу стартапів «Startup Way to Success-2024».

 

Захід відбувся під головуванням керівника Центру створення та розвитку стартапів НУ «Чернігівська політехніка», к.е.н, доцента кафедри економіки обліку і оподаткування НУ «Чернігівська політехніка», наукового керівника команди Гнедіної К.В.

Учасники тренінгу прийняли активну участь в обговоренні цілей сталого розвитку - глобальних орієнтирів розвитку людства до 2030, які налічують 17 Глобальних цілей зі 169 завданнями для подолання бідності, нерівності та кліматичних змін, зосередивши увагу на двох з них.

Також учасники тренінгу мали можливість попрацювати самостійно і представити свої результати назагал. Так, староста гр. ОА-241 Руденок Ангеліни спробувала донести бачення команди щодо цілі сталого розвитку 1 «Подолання бідності» та цілі 5 «Гендерна рівність».

Тренінг було організовано за підтримки Центру створення та розвитку стартапів НУ «Чернігівська політехніка».

Вдячні організаторам за запрошення та продуктивну зустріч.