Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Тренінг «Розвиток психологічного капіталу» у рамках проєкту «Поступ. Перезавантаження» за підтримки програми CLEAR

23 липня 2024 року у рамках проєкту «Поступ. Перезавантаження», що реалізується ГО «Чернігів Європейський» за підтримки програми CLEAR, у Національному університеті «Чернігівська політехніка» відбувся тренінг «Розвиток психологічного капіталу особистості», до участі в якому долучилися завідувачка кафедри економіки, обліку і оподаткування, керівниця проєкту, д.е.н., професорка Дерій Жанна Володимирівна та к.е.н., доцентка кафедри економіки, обліку і оподаткування Гнедіна Катерина Володимирівна.

 

 

 

Тренерка Анна Чепурна, кандидатка психологічних наук, практична психологиня ознайомила учасників заходу із сучасними психологічними техніками оптимістичного мислення, сутністю психологічного капіталу та напрямами підвищення психологічної стійкості. Учасники тренінгу опанували способи розвитку стресостійкості, оволоділи підходами до формування та застосування власних стратегій ефективного життєздійснення в умовах невизначеності.

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) ‒ це програма реагування на гуманітарні потреби в Україні, яку впроваджує Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансує Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID’s BHA).

 

#USAID’sBHA  #GlobalCommunities #CLEAR #CPNU #Поступ