Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у серії онлайн-лекцій в рамках Хакатону «Open Data Hackathon»

Участь у серії онлайн-лекцій в рамках Хакатону «Open Data Hackathon»

Протягом 27 травня - 02 червня 2024 р. к.е.н, доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, координатор розвитку стартапів, інновацій та проєктного навчання НУ «Чернігівська політехніка» Гнедіна Катерина Володимирівна брала участь у Хакатоні «Open Data Hackathon» в онлайн-форматі.

 

Учасники Хакатону відвідали онлайн-лекції від фахівців у сфері відкритих даних, стартаперів та інноваторів, ознайомилися з підходами до аналізу, систематизації та використання відкритих даних для вирішення низки задач, інструментами обробки відкритих даних, шляхами створення стартапу, а також отримали консультації від менторів Хакатону. У рамках участі у Хакатоні команди учасників працювали над ідеями стартапів за такими напрямами, як: технології для суспільства, фінанси та прозорість, охорона здоров’я, відбудова України, соціальна сфера, екологія та інші.

Open Data Hackathon реалізується за підтримки Міністерства цифрової трансформації та завдяки проєкту «Підтримка цифрової трансформації» за підтримки USAID і UK Dev. Виконавчий партнер в реалізації проєкту -організація SocialBoost.