Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у презентації дослідження «Наскільки ефективною є система державного внутрішнього фінансового контролю?»

Участь у презентації дослідження «Наскільки ефективною є система державного внутрішнього фінансового контролю?»

Центром економічних стратегії 28 лютого 2024 року презентовано результати дослідження, присвяченого оцінюванню ефективності державного внутрішнього фінансового контролю та шляхам його покращення. У заході взяла участь доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування НУ «Чернігівська політехніка» Клименко Тетяна Вікторівна.

 

 

Під час дискусії виступили представники Центру економічних стратегій, Центру дослідження фіскальної політики, аудиторської фірми «Аксьонова та партнери», Інституту аналітики та адвокації, ГО «Інститут законодавчих ідей», Антикорупційної організації «Transparency International», ГО «Антикорупційний штаб», ГО «StateWatch», Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

У засіданні круглого столу взяли участь Роксолана Підласа, народний депутат України, голова Комітету з питань бюджету Верховної Ради України, Ольга Піщанська, голова Рахункової палати України, Дмитро Шевчук, заступник Голови Державної аудиторської служби України, а також Jenni Lundmark, керівник Сектору управління державними фінансами, бюджетної політики та статистики представництва ЄС в Україні.

Дякуємо організаторам і учасниками за корисну та цікаву інформацію, що буде використана для вдосконалення змісту освітньої компоненти «Основи державного фінансового контролю» при підготовці здобувачів вищої освіти за ОП «Облік і  оподаткування»!