Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «ЄВРОПЕЙСЬКА ІНТЕГРАЦІЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ: цифровізація та забезпечення якості вищої освіти»

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції                                      «ЄВРОПЕЙСЬКА ІНТЕГРАЦІЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ: цифровізація та забезпечення якості вищої освіти»

14 грудня 2023 р. викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування д.е.н. Сакун Олександра Сергіївна та к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна взяли участь у XІІ Міжнародній науково-практичній конференції «ЄВРОПЕЙСЬКА ІНТЕГРАЦІЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ: цифровізація та забезпечення якості вищої освіти», організованій та проведеній Національним Еразмус+ офісом в Україні спільно з Інститутом вищої освіти НАПН та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

 

 

         Три сесії конференції були присвячені таким питанням: проблеми імплементації Болонського процесу, цифрові трансформації у вищій освіті, стан гармонізації законодавства України у сфері забезпечення якості вищої освіти, виклики, з якими стикаються українські університети, впроваджуючи принципи та цілі Болонського процесу, тенденції та перспективи розвитку вищої освіти та іншим.

Захід відбувся за підтримки Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури Європейської Комісії, Міністерства освіти і науки України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти та Національної академії педагогічних наук України.