Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Проходження курсу «Технології розроблення стартапів та започаткування молодіжного підприємництва» учасницями наукового клубу «Юні агенти змін»

Проходження курсу «Технології розроблення стартапів та започаткування молодіжного підприємництва» учасницями наукового клубу «Юні агенти змін»

Команда стартапу «Зелена відбудова України» продовжує активно вдосконалювати знання та навички у сфері формування стартап-екосистеми та стартап-підприємництва.

 

Так, протягом 09 жовтня - 01 грудня 2023 року здобувачки вищої освіти Сорока Анастасія (спеціальність «Економіка», гр. ЕК-201) та Білоус Аліна (спеціальність «Облік і оподаткування», гр. ОА-221), учасниці наукового клубу «Юні агенти змін», успішно пройшли навчально-тренінговий курс «Технології розроблення стартапів та започаткування молодіжного підприємництва», що був організований «Tech StartUp School» за підтримки USAID у рамках проєкту «Економічна підтримка України».

Курс охоплював широкий спектр тематичних напрямів та питань: від світових трендів розвитку стартап-підприємництва, методів пошуку, перевірки ідей, цінностей споживачів та бізнес-моделі до юридичних аспектів, основ обліку, звітності, сучасних методів просування продукту, залучення коштів, презентації для інвесторів та гендерної рівності у професійній сфері. Під час консультаційних зустрічей лектори надали учасникам практичні рекомендації щодо розвитку ідей стартапів.