Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у заході «SAAI TALKS», організованому Асоціацією випускників Sakura в Індонезії (SAAI)

Участь у заході «SAAI TALKS», організованому Асоціацією випускників Sakura в Індонезії  (SAAI)

25 листопада 2023 р. доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна К.В. взяла участь у якості запрошеного спікера у заході «SAAI TALKS», організованому Асоціацією випускників Sakura в Індонезії (SAAI) (Sakura Alumni Association in Indonesia) за підтримки Японського агентства з науки та технологій (Japan Science & Technology Agency).

 

Під час інтерв’ю, яке відбувалося у live-форматі, Гнедіна К.В. поділилася досвідом участі у програмі Sakura Science Exchange Program та заходах, організованих Асоціацією випускників Sakura в Індонезії, зокрема у міжнародних воркшопах на тему «Unleashing the Power of Science and Technology: The Road to Carbon Neutrality» (29-30 липня 2023 р.) та «ASEAN-Japan Cooperation for Low Carbon Economy Investment» (5-6 серпня 2023 р.), а також враженнями та результатами командної роботи і нетворкінгу з учасниками з інших країн у рамках воркшопів.

Крім того, під час зустрічі обговорювалися такі питання, як глобальні виклики на шляху до досягнення SDG-цілей, важливість формування екологічної свідомості молоді та розвитку освіти у сфері сталого розвитку, перспективи міжнародної співпраці у сфері освіти та науки та інші.