Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Нагородження переможців конкурсу есе “Чому важливо сплачувати податки?”

Нагородження переможців конкурсу есе “Чому важливо сплачувати податки?”

6 квітня 2023 року у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулися урочистості з нагоди вручення нагород та сертифікатів переможцям та учасникам конкурсу науково-творчих есе “ Чому важливо сплачувати податки?”

 

З вітальним словом до учасників конкурсу та їх наукових керівників звернулася начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Михайлівна Слотюк, яка відмітила високий рівень виконання робіт, а також вручила дипломи та призи переможцям від Головного управління ДПС.

Національний університет “Чернігівська політехніка” також нагородив цінними призами переможців. Всі учасники конкурсу отримали сертифікати учасника, а їх наукові керівники – подяки.

Після урочистостей було проведено екскурсійну програму із відвідуванням Музею податкової служби Чернігівщини, де їх зустрів  голова профспілкової організації податкової служби Василь Толочко.

Тетяна Рубан, начальниця ДПІ в м. Чернігові ознайомила із роботою державної податкової інспекції,  про види послуг, які надаються платникам податків та провела екскурсію у Центрі обслуговування платників податків.

Національний університет “Чернігівська політехніка” щиро дякує Головному управлінні Державної податкової служби у Чернігівській області та Управлінню освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації за підтримку у реалізації конкурсу, а також оргкомітету О.Ю. Акименко, Т.В. Клименко та Ю.М. Перетятько.