Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у навчальній програмі для українських стартапів від KSE та Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship

Участь у навчальній програмі для українських стартапів від KSE та Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship

Доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у навчальній програмі для стартапів (KSE & MTC BootCamp), організованій та проведеній протягом 17-26 березня 2023 р. Київською школою економіки (Kyiv School of economics, KSE) разом з Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship - дослідницьким та навчальним центром Школи менеджменту MIT Sloan, який відповідає за розвиток підприємницької освіти на курсах Массачусетського технологічного інституту.

У навчальній програмі KSE & MTC BootCamp взяли участь 25 українських стартапів, які пройшли конкурсний відбір. Інтенсивний навчальний курс надав потужний поштовх усім командам для подальшого розвитку стартапів та складався з 14-ти модулів, у рамках яких було проведено лекції та семінари загальною тривалістю більше 30-ти годин. Учасники програми мали можливість ознайомитися з інноваційними підходами до формування стартапів та ведення підприємництва, що дозволило комплексно оцінити власний стартап,  побачити сильні та слабкі сторони, суттєво вдосконалити його за підтримки викладачів Київської школи економіки, Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship та з урахуванням рекомендацій менторів.

Під час участі  у навчальній програмі доцент, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна, як автор ідеї, представляла український стартап «Іnsulin Without Queue” (“Інсулін без черг”), над яким працює команда однодумців.

Щиро дякуємо організаторам та бажаємо кожній команді успішної реалізації ідеї та стрімкого розвитку стартапу.