Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Калейдоскоп зимових свят

Калейдоскоп зимових свят

Викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування й здобувачі вищої освіти спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Економіка» взяли участь у науково-пізнавальному круглому столі «Калейдоскоп зимових свят».

 
Учасники мали змогу ознайомитися з новорічними та різдвяними традиціями народів світу, з історіями створення легендарних новорічних пісень і мелодій, щедрівок і колядок, витворів мистецтва, пригадали героїв культових новорічних фільмів і мультфільмів, пройшли тестування на знання імен Святого Миколая в різних країнах, продемонстрували вміння розгадувати новорічні ребуси, взяли до уваги рекомендації щодо кольорової стилістики оформлення новорічних свят і передбачення зірок для кожного знаку зодіаку.
За результатами засідання науково-пізнавального круглого столу всі учасники отримали позитивні емоції, незабутні враження та святковий настрій!
Щиро дякуємо за організацію та проведення заходу доцентам кафедри економіки, обліку і оподаткування Клименко Тетяні Вікторівні, Гнедіній Катерині Володимирівні та Перетятько Юлії Митрофанівні, а також юним агентам змін!
Бажаємо всім щасливого Нового року, веселих різдвяних свят, мирного неба та Перемоги Україні!!!