Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Результати наукових досліджень клубу "Юні агенти змін"

Результати наукових досліджень клубу "Юні агенти змін"

01 грудня 2022 р. відбувся Круглий стіл «Актуальні проблеми економіки, обліку і оподаткування: погляд молоді», під час якого учасниками наукового клубу «Юні агенти змін» було презентовано результати проведених досліджень.

 

01 грудня 2022 р. відбувся Круглий стіл «Актуальні проблеми економіки, обліку і оподаткування: погляд молоді», під час якого учасниками наукового клубу «Юні агенти змін» було презентовано результати проведених досліджень. Виступи здобувачів вищої освіти були присвячені таким питанням, як: перспективи розвитку циркулярної економіки,  оптимізація оподаткування в Україні, тенденції розвитку ринку аудиту, професійна етика бухгалтера та аудитора, розвиток гнучких навичок та критичного мислення фахівців у сфері управлінського обліку, сучасні підходи до бюджетування на підприємствах. До дискусії долучилися викладачі кафедри економіки, обліку і оподаткування та здобувачі вищої освіти спеціальностей 051 «Економіка»,  071 «Облік і оподаткування».

Під час Круглого столу учасники наукового клубу «Юні агенти змін» Сенченко Станіслав, Буряк Анастасія, Рогова Ірина, Нагорний Павло, Сорока Анастасія, Хоменко Катерина, Костюченко Ірина були нагороджені Подяками за активну наукову діяльність та участь у заходах наукового клубу за результатами роботи у 2022 р.

Модератором заходу виступила к.е.н., доцент, керівник наукового клубу «Юні агенти змін» Гнедіна К.В.