Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Учасниці наукового клубу «Юні агенти змін» - фіналістки конкурсу стартапів «Стартап батяри»

Учасниці наукового клубу «Юні агенти змін» - фіналістки конкурсу стартапів «Стартап батяри»

Інноваційні ідеї молодих лідерів є рушійною силою економічного відновлення та розвитку Чернігівщини і України. Вагому роль у цьому відіграє робота над стартап-проєктами, до якої залучаються здобувачі вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування».

Так, навесні 2022 року учасниці наукового клубу «Юні агенти змін» кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Дарина Норець, Анжела Предко, Дар’я Брехунова та Владислава Палєєва продовжили роботу над розпочатим проєктом та взяли участь у Конкурсі стартапів «Стартап Батяри», організованому Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка». 

У фіналі конкурсу, який відбувся 24 травня 2022 р. у Музеї науки та інновацій (м. Львів), 14 команд презентували свої стартапи, ідеї та проєкти у офлайн та онлайн форматах. Серед них й здобувачки вищої освіти НУ «Чернігівська політехніка», які представили соціальний стартап «Чернігів – місто-герой», підготовлений під керівництвом к.е.н., доцента кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Гнедіної Катерини Володимирівни. Фіналістки конкурсу отримали сертифікати учасників та подарунки від організаторів.

Щиро дякуємо організаторам, членам журі та бажаємо кожній команді успішної реалізації ідеї.