Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у вебінарі «Як вести облік на агропідприємстві у воєнний час»

Участь у вебінарі «Як вести облік на агропідприємстві у воєнний час»

26 травня 2022 року відбувся Вебінар «Як вести облік на агропідприємстві у воєнний час», організований компанією «РАСК. ІН-АГРО», яке спеціалізується на розробці, впровадженні і супроводі ІТ-систем, та бухгалтерським виданням Uteka.ua. У вебінарі взяли участь викладачі кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту НУ «Чернігівська політехніка» к.е.н., доцент Гливенко В.В., к.е.н., доцент Клименко Т.В. та к.е.н., доцент Сидоренко О.О.

Під час заходу обговорили низку питань, пов'язаних з особливостями обліку під час воєнного часу: оформлення мобілізації працівника в програмах BAS (військовий облік на підприємстві); оформлення та оплата простою на підприємстві; організація системи електронного документообігу, зокрема в програмі «BAS АГРО. Бухгалтерія»); порядок оформлення загибелі врожаю та падіжу худоби в «ІН-АГРО: Комплексне управління агрохолдингом», відображення податкової накладної «умовний продаж» при загибелі врожаю в «BAS АГРО» та ін.

Дякуємо організаторам «РАСК. ІН-АГРО» та Uteka.ua за цікавий та корисний вебінар і сподіваємося на співпрацю у підготовці фахівців у сфері обліку та оподаткування.