Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Онлайн-квест «Лабіринтами науки» для здобувачів 1-го року навчання ННІ економіки

Онлайн-квест «Лабіринтами науки» для здобувачів 1-го року навчання ННІ економіки

​Залучення молодих науковців до проведення досліджень відіграє важливу роль у економічному відновленні України, адже молодь є драйвером розвитку науки, створення інновацій та впливає на наше майбутнє.

З метою фокусування уваги молоді на важливості та різноманітності наукових досліджень у рамках Тижня науки НУ "Чернігівська політехніка", присвяченого стану наукової діяльності в період війни, для здобувачів вищої освіти 1-го року навчання ННІ економіки було проведено онлайн-квест "Лабіринтами науки".
Під час цієї науково-пізнавальної вікторини, організованої к.е.н, доцентом кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Гнедіною Катериною Володимирівною, здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з історією науки та надбаннями видатних українських і зарубіжних вчених, а також проявили цікавість до долучення до наукового клубу кафедри "Юні агенти змін".
Навіть у важкі часи здобувачі вищої освіти НУ "Чернігівська політехніка" залишаються вмотивованими та прагнуть у майбутньому зробити власний внесок у розвиток науки України.