Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь здобувачів у міжнародному проєкті “Мир у цифровий час”

Участь здобувачів у міжнародному проєкті “Мир у цифровий час”

Здобувачі кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту долучилися до реалізації міжнародного проекту “Мир у цифровий час” та були у складі команди амбасадорки проєкту Юлії Перетятько, доцентки кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту.

Головною метою проєкту є посилення в суспільстві ідеї діалогу заради порозуміння та примирення як важливої умови сталого розвитку.

Здобувачі брали участь у тренінгах та блог-кафе, де вчилися писати дописи для блогів та знімати відео для влогів. Опановували лідерські якості та навички. Досліджували Резолюції 1325 та 2250 Ради Безпеки ООН для досягнення цілей сталого розвитку до 2030 року

Результатом роботи команди є майже 30 дописів на платформі блогосфери НУ “Чернігівська політехніка” на тематику гендерної рівності, молодіжного лідерства, критичного мислення, місце молоді у політиці тощо. Відзнято та змонтовано 4 влоги.
Суттєвим внеском здобувачів у розвиток проекту є створення кодексу етики Блогера, який можна переглянути за посиланням на платформі youtube https://www.youtube.com/watch?v=cmGDgKWMTLg&t=6s

Міжнародний проект “Мир в цифровий час” виконується ГО “Центр гендерної освіти” у співпраці з громадською організацією «Фундація Прав Людини» та фінансується Інститутом міжнародних культурних зв’язків (IФA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.