Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах інформаційного суспільства»

Участь у VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах інформаційного суспільства»

9-10 грудня 2021 року представники кафедри к.е.н, доцент кафедри Олена Акименко та здобувач вищої освіти, головний спеціаліст відділу внутрішнього аудиту Чернігівської обласної державної адміністрації Владислава Пономаренко були присутніми на VІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах інформаційного суспільства», присвяченій 115-річчю заснування «Київського національного економічного університет імені Вадима Гетьмана».

Відкрив пленарне засідання та звернувся з вітальним словом до присутніх Дмитро Лук’яненко, голова, д.е.н, професор, ректор ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана». З побажаннями плідної праці до учасників конференції звернувся Микола Бондар – заступник голови, д.е.н, професор, декан факультету обліку та податкового менеджменту ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана».

В конференції брали участь велика кількість закладів вищої освіти та освітніх закладів як України, так і закордонних. Олена Акименко, Владислава Пономаренко також представиои результати своїх досліджень. Так, В. Пономаренко виступила з доповіддю на тему «Посилення державного фінансового контролю в сфері публічних закупівель».