Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Закордонна гостьова лекція пані Анастасії Губанової, Accounting lead, Coca-Cola-Hellenic, Польща

Закордонна гостьова лекція пані Анастасії Губанової, Accounting lead, Coca-Cola-Hellenic, Польща

7 грудня відбулася гостьова лекція на тему “Професійні та соціальні навички для роботи в міжнародній компанії” від закордонного гостя Губанової Анастасії, accounting lead, Coca-Cola-Hellenic, Польща.

 

Пані Анастасія поділилася досвідом роботи в міжнародній компанії. Розказала про роботу фінансового відділу, про планування діяльності компанії та формування звітності, про головні складові фінансового аналізу, про функціональні обов’язки фінансового аналітика.

Лектор відзначила, що головними якостями спеціаліста у економічній сфері є: працелюбність, гнучкість, зацікавленість, вміти працювати в команді, багато читати, постійно навчатися та вміти визнавати свої помилки.

Щоб потрапити до команди у міжнародну компанію пані Анастасія порадила бути щирим та не боятися щось не знати. Бо всі знання приходять з досвідом.

Також гість зазначила про важливість знань з міжнародних стандартів бухгалтерського обліку, фінансового та економічного аналізу.

Дякуємо пані Анастасії за можливість дізнатися більше про практичні аспекти діяльності, за поради та настанови здобувачам вищої освіти. Організатором та модератором зустрічі була Ю.М. Перетятько.