Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Ознайомча екскурсія до ГУ ДПС у Чернігівській області

Здобувачі вищої освіти 4 курсу кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту спеціальностей “Облік і оподаткування” та «Фіскальне адміністрування та митна справа» (куратор О.І. Волот, к.е.н., доц..) відвідали Головне управління ДПС у Чернігівській області.

З вітальним словом виступив Руслан Погрібний, в.о. начальника ГУ ДПС у Чернігівській області. Також пан Погрібний розповів здобувачам як працюють та взаємодіють органи ДПС із закладами вищої освіти.

Про організацію проходження практики здобувачів в ГУ ДПС у Чернігівській області розповіла в.о. начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Тетяна Путинцева. Як працює відділ аудиту ознайомив начальник управління податкового аудиту Євгеній Шульга.

Ігор Чеботар, заступник начальника відділу обліку платників та об’єктів оподаткування, ведення реєстрів, реєстрації за окремими видами податків, електронних сервісів та електронного документообігу управління електронних сервісів під час діалогу ознайомив учасників із переліком електронних сервісів, які запроваджені ДПС України та порядком їх використання.

Здобувачі вищої освіти разом із Ольгою Хмелевською, начальницею відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу відвідали Музей податкової служби Чернігівської області.

Завдяки проведеному заходу здобувачі отримали навички в користуванні сервісами ДПС та ознайомилися із їх  можливостями. З метою поглиблення знань, працівники ДПС в Чернігівській області на практиці продемонстрували алгоритм подання роботодавцем повідомлення про прийняття на роботу працівника в електронному вигляді.

Координатором заходу була завідувачка з питань працевлаштування, практики та зв’язків з громадськістю НУ «Чернігівська політехніка» Олена Петрик.

Кафедра висловлює подяку керівному складу ГУ ДПС в Чернігівській області за цікаву, змістовну бесіду та теплу зустріч.