Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Відвідування ДПС в рамках проекту “Детінізація оплати праці і легалізація трудових відносин”

Відвідування ДПС в рамках проекту “Детінізація оплати праці і легалізація трудових відносин”

В рамках проекту “Детінізація оплати праці і легалізація трудових відносин” здобувачі вищої освіти кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту другого та третього курсу відвідали Головне управління ДПС у Чернігівській області.

Здобувачі зустрілися із керівним складом податкової служби, ознайомилися із відділами та особливостями їх функціонування. З вітальним словом та цікавою інформацією щодо взаємодію органів ДПС із закладами вищої освіти та залученням молоді до роботи на державній службі виступила Ольга Корнієвська, заступник начальника ГУ ДПС у Чернігівській області.

Про особливості вступу на державну службу та її проходження розповіла в.о. начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Тетяна Путинцева, а ознайомлення із зручнобуком, як корисником путівникомом державного службовця здійснила Ольга Хмелевська – начальник відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу.

Олег Шуба, начальник Чернігівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Чернігівській області ознайомив із роботою Центру обслуговування платників податків та  розповів про методи детінізації оплати праці; яким чином мають бути оформлені трудові відносини між працівником та роботодавцем так, щоб убезпечити працівника від зловживань з боку працедавця.

Координатором заходу була Акименко О.Ю., к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту.

Кафедра висловлює щиру подяку керівному складу ГУ ДПС в Чернігівській області за цікаву та змістовну бесіду та теплу зустріч.