Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

35 річниця аварії на ЧАЕС

35 річниця аварії на ЧАЕС

«Чорнобиль: минуле та сучасне». Під такою назвою 22 квітня 2021 року відбулася онлайн зустріч викладачів та здобувачів НУ «Чернігівська політехніка» з ліквідатором аварії, в минулому дозиметристом об'єкту «Укриття», журналістом – фотографом, власником YouTube каналу «Кофе со вкусом Чернобыля" Купним Олександром Валентиновичем. Чорнобиль... Нині це слово знає весь світ. …Катастрофа, яка за масштабами, складністю і довгостроковим наслідками є найбільшою і найважчої техногенною катастрофою за всю світову історію використання атомної енергії. Говорили про причини та масштаби трагедії, намагались згадати ті страшні події 26 квітня 1986 року та визначити наслідки для людства. Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки та засвідчуємо свою шану за героїзм та самовідданість всім ліквідаторам страшної аварії. Щиро дякуємо Олександру Валентиновичу за цікаву та змістовну розповідь, за вагомий внесок у збереженні пам’яті про Чорнобильску трагедію. Бажаємо здоров'я та благополуччя.

Чорнобиль... Нині це слово знає весь світ. …Катастрофа, яка за масштабами, складністю і довгостроковим наслідками є найбільшою і найважчої техногенною катастрофою за всю світову історію використання атомної енергії.

Говорили про причини та масштаби трагедії, намагались згадати ті страшні події 26 квітня 1986 року та визначити наслідки для людства.

Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки  та засвідчуємо свою шану за героїзм та самовідданість всім ліквідаторам страшної аварії. 

Щиро дякуємо Олександру Валентиновичу за цікаву та змістовну розповідь, за вагомий внесок у збереженні пам’яті про Чорнобильску трагедію. Бажаємо здоров'я та благополуччя.