Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Проект «Побудь студентом політехніки 1 місяць»

Проект «Побудь студентом політехніки 1 місяць»

У рамках проекту «Побудь студентом політехніки 1 місяць» доценти кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту НУ «Чернігівська політехніка» Клименко Тетяна Вікторівна та Гнедіна Катерина Володимирівна на першому тижні реалізації проекту провели онлайн-лекції для школярів 11 класів.

24 листопада 2020 року доцентом Клименко Т.В. слухачам була презентована лекція на тему «Податки світу», де школярі познайомилися з історією виникнення податків, етапами розвитку оподаткування у світі, «незвичайними» податками, які існували або існують донині, а також діючою в Україні системою оподаткування. У якості домашнього завдання учасникам запропоновано підготувати есе на тему «Який соціально значимий податок необхідно ввести в Україні?»

26 листопада 2020 року доцентом Гнедіною К.В. проведений семінар на тему «Академічна доброчесність: чому важливо дотримуватися етичних принципів при навчанні?», під час якого школярі ознайомилися з причинами, видами та наслідками порушень академічної доброчесності, а також дізналися про гучні історії плагіату у різних сферах. Учасники отримали творче домашнє завдання – створити постери «Ми за доброчесність!».