Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Круглий стіл «Підведення підсумків правозахисної програми для молодих лідерів «Разом ми – Сила або хочу стати блогером».

Круглий стіл «Підведення підсумків правозахисної програми для молодих лідерів «Разом ми – Сила або хочу стати блогером».

26 жовтня 2020 р. у Національному університеті «Чернігівська політехніка» відбувся круглий стіл, присвячений підведенню підсумків правозахисної програми для молодих лідерів «Разом ми – Сила або хочу стати блогером». Під час заходу координатором Л.М. Ремньовою та командою тренерів було презентовано ключові результати та перспективи розвитку проєкту.

Доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Гнедіна Катерина Володимирівна, тренер проєкту «Разом ми - Сила», а також  здобувачі вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» Норець Дарина, Дар’я Брехунова та Анжела Предко долучилися до заходу у онлайн-режимі та поділилися враженнями від активної участі у проєктних заходах  та створення власних екологічних блогів. У рамках проєкту тренеру Гнедіній К.В. та її команді у складі здобувачів вищої освіти вдалося суттєво розвинути екологічний напрям блогінгу. Так, було опубліковано більше 50  екоблогів на онлайн-платформах "Чернігівська блогосфера" та Mustpost.today, присвячених таким питанням, як управління відходами, збереження лісів України та біорізноманіття, розвиток чистої енергії, екологічне виробництво, екологічна освіта та виховання та багатьом іншим. З основними блогами доцента, к.е.н. Гнедіної К.В. можна ознайомитися за посиланням: https://blog.stu.cn.ua/blogi/blog-katerini-gnedinoi

Щиро дякуємо організаторам, партнерам, координатору, команді тренерів та усім учасникам проєкту "Разом Ми - Сила" за позитивний досвід та незабутні враження!