Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Поширення екологічних цінностей серед здобувачів вищої освіти у рамках проєкту «Разом Ми - Сила або хочу стати блогером»

Поширення екологічних цінностей серед здобувачів вищої освіти у рамках проєкту «Разом Ми - Сила  або хочу стати блогером»

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» залучаються до участі у заходах у сфері екологічної освіти і виховання, а також ознайомлюються із особливостями екоблогінгу.

Так, у серпні 2020 р. молоді лідери брали участь у блог-кафе «Екоблог: роль у формуванні екологічної свідомості громадян та екологічній освіті», який відбувся у Національному університеті «Чернігівська політехніка» у рамках проєкту «Разом Ми - Сила  або хочу стати блогером». Під час зустрічі обговорювалися екологічні проблеми та виклики сучасності, підходи до формування екозвичок та переходу до екологічного стилю життя.

Тренер проєкту та модератор заходу к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Гнедіна Катерина Володимирівна поділилася власним досвідом написання екоблогів та проведення заходів у сфері екологічного виховання та екологічної освіти. Учасники отримали практичні навички з планування, створення, ведення екоблогів та поширення екологічних цінностей у суспільстві через блогосферу.

Проєкт «Разом Ми Сила» реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини», Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.