Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Колектив кафедри щиро вітає випускників 2015 року з нагоди отримання вищої економічної освіти!

30 червня 2015 року в приміщені обласного музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка відбулося свято вручення дипломів випускникам Чернігівського національного технологічного університету.

Урочисте вручення дипломів розпочалося з привітання ректора ЧНТУ д.е.н., професора С.М. Шкарлета, який побажав випускникам успіхів на життєвій дорозі, професійного зростання та добрими справами зміцнювати і підтримувати авторитет і славу своєї «альма матер» в ім'я України!

Багато теплих слів і побажань випускникам університету було висловлено директорами інститутів та деканами факультетів. Зі словами вдячності до професорсько-викладацького складу ЧНТУ звернулися випускники-відмінники університету.

Святкову атмосферу заходу підтримувала концертна програма, організована студентами та випускниками нашого університету, а також гостями заходу - колективом"Сіверські Клейноди".

Випускників спеціальності «Облік і аудит» привітала декан обліково-економічного факультету Навчально-наукового інституту економіки к.ф.-м.н., доцент М.Є. Юрченко. У напутньому слові вона побажала молодим фахівцям міцного здоров’я, успіху в кар’єрі та подальшого професійного зростання.

Піднесений і святковий настрій, веселі і радісні усмішки були у всіх присутніх!

По закінченню урочистого вручення дипломів кожен випускник спеціальності «Облік і аудит» отримав жартівливу номінацію від куратора О.Ю.Акименко.