Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Не прогав свій шанс - 1С:Бухгалтерія

Не прогав свій шанс - 1С:Бухгалтерія

День 1С:Кар'єри 15 листопада 2012 – головний захід "1С" для студентів і випускників природничих та економічних спеціальностей.

Мета Дня 1С:Кар'єри – ознайомити студентів і випускників з сучасними вітчизняними технологіями для автоматизації управління та обліку, показати професійні та кар'єрні перспективи роботи на українському ринку автоматизації бізнесу та зробити молодим людям конкретні пропозиції: з працевлаштування (в тому числі з гнучким графіком роботи), додаткового професійного навчання, стажування, проходження переддипломної та виробничої практики. 

Робота в області автоматизації управління та обліку дозволяє молодим людям спеціалізуватися як у галузі розробки, програмування та супроводу інформаційних систем, так і в області управлінського і бухгалтерського консалтингу, викладацької діяльності, менеджменту, маркетингу.

Важливою стороною заходу є можливість поінформувати студентів і випускників про перспективність системи "1С:Підприємство 8" – сучасного високотехнологічного засобу розробки корпоративних систем, що ефективно задовольняє зростаючі потреби вітчизняних підприємств і організацій. У рамках Дня 1С:Кар'єри заплановано проведення майстер-класу з розробки прикладних програм на версії платформи – "1С:Підприємство 8.2" та майстер-класу по використанню універсальних бізнес-схем в типових конфігураціях «1С:Підприємство 8» для України.

У рамках Дня 1С:Кар'єри буде організовано пільгове тестування по всьому спектру рішень "1С:Підприємство 8". У разі успішної здачі тесту студенти зможуть отримати офіційний сертифікат "1С:Професіонал", який високо цінується роботодавцями.
У Дні 1С:Кар'єри беруть участь провідні партнери фірми "1С". Більшість з них вже мають позитивний досвід прийому на роботу старшокурсників та випускників і готові запропонувати спеціальні "студентські" програми – по початковому навчанню, по залученню до роботи над проектами та інше. 

День 1С:Кар'єри в м. Києві відбудеться в рамках міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та Кар'єра» 15-17 листопада 2012 р., в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» за адресою вул. Хрещатик, 2.

Реєстрація студентів проводиться до 09 листопада за адресою seminar_uz@1c.ua, тел. (044) 422 5555

Програма Дня 1С: Кар'єри
в Києві 15 листопада 2012 року

Реєстрація учасників - 13:30-14:00

Пленарна частина - 14:00-18:00:
• Є така професія – Батьківщину автоматизувати.
• Виступ про Центри Сертифікованого Навчання (ЦСН).
• Виступ про методичну та навчальну літературу «1С»
• Презентаційні виступи партнерів «1С».

Майстер-клас по швидкій розробці прикладних рішень на платформі «1С:Підприємство 8».

Майстер-клас з використання універсальних бізнес-схем в типових конфігураціях «1С:Підприємство 8» для України – від первинного документу до звіту.

Спілкування з керівниками та спеціалістами фірм-партнерів «1С».

Пільгова сертифікація «1С:Професіонал» для студентів за програмами «1С:Підприємство 8» - 15:00-18:00

За даними сайту http://pressa.univ.kiev.ua