Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Барбекю 2012

Барбекю 2012

9 червня на подвір’ї університету зібрався весь колектив, а у повітрі замайорили пахощі шашлика – ну звичайно це Барбекю.

 

Проведення Барбекю вже є традиційним заходом святкування закінчення навчального року. У заході взяло участь усі факультети університету, серед яких була команда і кафедри обліку і аудиту під назвою ПСБО – Поварська Спілка Бадьорих Обліковців.

Команди розводили багаття, закладали перші шашлики, жарили рибу, пекли картопельку та навіть варили плов. Розважали учасників заходу та гостей  Колектив  Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» обласного філармонійного центру  фестивалів та концертних програм. Також, були презентовані мастер класи із приготування шашликів із м'яса, риби та морепродуктів. Шеф повари відзначили, що найкраще м'ясо для шашлику це свинини, а маринувати потрібно тільки хвилин 10 у маринаді із додаванням солі, перцю та цибульки. 

Кульмінацією заходу стало визначення команди, яка найкраще приготувала шашлик. Функцію експертів шашлику виконували ректор ЧДТУ Сергій Миколайович  Шкарлет, заступник голови облдержадміністрації Станіслав Миколайович Прокопенко, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Андрійович Заліський та начальник управління освіти міськради Володимир Петрович Купріяненко. Експерти покуштували шашличка та порадившись визначили такі місця:

ІІІ місце – команда “Іноземні філософи”, до складу якої ввійшли кафедри філософії, соціально-гуманітарних наук та іноземних мов;

ІІ місце -  збірна команди профкому студентів та Майстер Шеф (студентська ради ЧДТУ);

І місце – команда “Гопцацульки”, до складу якої ввійшли бухгалтерія, АГЧ, юридичний відділ, відділ інтелектуальної власності.

Переможців, звичайно, нагородили призами, які надав Станіслав Миколайович Прокопенко. За ІІІ місце команда отримала – сумку холодильник, за ІІ місце – барбекю та за ІІІ – мангал.

 

Після визначення переможців гості на учасники почали куштувати приготовлені шашлички. Смачного!

 

Барбекю - 2012