Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Посвячення у Бухгалтера

Посвячення у Бухгалтера

Життя в університеті це не тільки навчальні будні, а і веселі свята у колі друзів.

 

Так, 22 грудня у Чернігівському державному технологічному університеті відбулося щорічне свято кафедри обліку і аудиту “Посвячення у Бухгалтера”.

На свято завітали не тільки студенти та викладачі економічного факультету, а і дружніх факультетів.

Свято розпочалося із привітальних слів декана економічного факультета к.е.н., доцента Цибулі С.Д. та к.е.н., професора, заступника завідувача кафедри обліку і аудиту Леня В.С., які побажали студентам гарно вчитися та успішно закінчити Чернігівський державний технологічний університет та отримати омріяну спеціальність – спеціаліст у сфері обліку та аудиті.

На свято завітали гості, які підготували привітальні номери – пісні, вірші та танцювальні номери.

Кульмінацією посвячення стала постановка студентів 1-4 курсів “Маша та Медвідь”. Сюжет постановки заключається в тому, що перед Машею стоїть складний вибір – у який вуз необхідно вcтупити та яку спеціальність обрати. В цьому нелегкому виборі Маші допомагає Медвідь, який знайомить Машу із навчальним процесом у Чернігівському державному технологічному університеті, із викладачами кафедри обліку та аудиту, дає підказки як скласти іспити та заліки.

Закінчилося посвячення гімном кафедри обліку та аудиту Круто ти попав на ОА

Свято відбулося за активної підтримки профкома студентів, студклуба та студради.

Дякуємо організаторам свята Гнедіной К.В. та Перетятько Ю.М., а також студентам, які приймали участі у святі та допомагали його організувати.

 Посвячення у Бухгалтера