Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Конкурс від Фонду Пінчука Завтра.ua

Конкурс від Фонду Пінчука Завтра.ua

Шановні викладачі та студенти. З 1 жовтня стартує загальнонаціональна стипендіальна програма в Україні Завтра.ua.

 

Конкурс складається із трьох етапів:

Етап 1 (01 жовтня – 25 жовтня 2011)  -    включає добір лише серед тих студентів, які навчаються в ВНЗ – партнерах Програми та подають документи на конкурс через уповноваженого представника ВНЗ. Здійснюється силами ВНЗ відповідно до укладеної угоди між Фондом і ВНЗ  та у межах встановленої для ВНЗ квоти.

До 20 жовтня роботи мають буди здані до Навчально-дослідної частини ЧДТУ!

 Етап 2 (листопад 2011 – лютий 2012) передбачає розгляд фаховими експертами конкурсних робіт студентів за принципом: кожну роботу незалежно оцінюють троє фахових експертів. Роботи передаються експертам на перевірку без зазначення прізвища автора роботи, курсу та ВНЗ, в якому навчається конкурсант. Імена експертів, що проводять оцінку робіт, не розголошуються. Загальна оцінка за конкурсну роботу є сумою оцінок, виставлених трьома експертами.

В рамках цього етапу також відбувається оцінювання наукової та соціальної діяльності конкурсантів, відповідно до поданих на конкурс документів, що її підтверджують, а також оцінювання  есе (нарису) соціального характеру, яке  за бажанням подається конкурсантом.

Етап 3 (лютий – квітень 2012) передбачає проведення очних одноденних змагальних процедур серед переможців 2-го етапу конкурсу у декількох містах України (на базі ВНЗ – партнерів Програми). Метою очного етапу –  оцінювання особистісного потенціалу учасників Конкурсу. Оцінювання проводиться представниками Фонду й залученими експертами за окремо визначеною програмою.

Докладніше про умови та правила оцінювання можна подивитися тут

Переможці конкурсу отримають щомісячну стипендію протягом року.

Для участі у конкурсі необхідно подати наукову роботу, яку допоможуть підготувати викладачі кафедри Обліку та аудиту.

Стипендіатами Завтра.ua вже є багато студентів, цього року новим стипендіатом маєш стати саме ТИ!

Будь сміливим!