Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт студентів

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт студентів

На базі Запорізького національного університету 31 березня – 01 квітня 2011 року проходив ІІ етап конкурсу Всеукраїнських студентських наукових робі з напрямку ”Бухгалтерський облік, аналіз та аудит”.

 

Загалом на І етап конкурсу було подано 280 наукових студентських робіт, які рецензувалися комісією для участі у ІІ етапі.

До участі у ІІ етапі конкурсу, який полягав у публічному захисті своїх наукових робіт, було відібрано 60 кращих робіт студентів з усієї України, серед яких були й наукові роботи студенток кафедри обліку і аудиту гр. ОА-072 Ігнатової К.С. на тему ”Операції репо з товарами”, науковий керівник професор Лень В.С. та студентки гр. ОА-071 Шкурат І.В. на тему ”Облік вибуття об’єктів основних засобів внаслідок продажу”, науковий керівник професор Лень В.С.

За результатами публічного захисту наукових робіт студентка гр. ОА-071 Ігатова К.С. отримала диплом І ступеня та нагороджена спеціальною грамотою ”За яскравий захист наукового дослідження”, а Шкурат І.В. – дипломом ІІ ступеня. Свої наукові роботи студенти опублікували у збірнику наукових праць науково-практичної конференції.

Кафедра обліку та аудиту поздоровляє переможців Ігнатову К.С., Шкурат І.В та наукового керівника професора Леня В.С. та бажає творчої наснаги.

Фотоальбом