Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Брейн-ринг «Еколого-економічні аспекти сталого розвитку».

Брейн-ринг «Еколого-економічні аспекти сталого розвитку».

24 грудня 2015 року у Навчально-науковому інституті економіки ЧНТУ відбувся брейн-ринг «Еколого-економічні аспекти сталого розвитку».

Організатором заходу стали кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту і кафедра теоретичної та прикладної економіки, координатором брейн-рингу – к.е.н., доцент Гнедіна К.В. У брейн-ринзі взяли участь команди з числа студентів спеціальностей «Облік і аудит» та «Економіка довкілля і природних ресурсів».

На початку заходу із вітальним словом виступили члени журі брейн-рингу: д.е.н., проф. Маргасова Вікторія Геннадіївна, к.е.н., проф. Ремньова Людмила Михайлівна, д.е.н., проф. Дерій Жанна Володимирівна, д.е.н., доц. Гоголь Тетяна Анатоліївна. Учасники відповідали на поставлені теоретичні питання, презентували ідеї еко-проектів, а також підготували відеоролики, у яких висвітлена актуальність еколого-економічних проблем сталого розвитку та основні напрями їх вирішення.

Перемогу у брейн-ринзі отримала команда «Екос» на чолі із капітаном – студенткою групи ОА-121 Івановою А.Л. Усі учасники брейн-рингу були нагороджені пам'ятними подарунками, а переможцям вручені й грамоти. Слід відзначити зацікавленість студентів питаннями сталого розвитку, зокрема екологічними аспектами, небайдужість до екологічних проблем міста та регіону, прагнення долучитися до їх вирішення.

Висловлюємо щиру подяку усім учасникам брейн-рингу та бажаємо нових звершень, натхнення і реалізації блискучих ідей!