Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Екскурсія на Чернігівську макаронну фабрику

Екскурсія на Чернігівську макаронну фабрику

Викладачами кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту ЧНТУ Акименко О.Ю., Нехай В.А. для студентів 5-го курсу обліково-економічного факультету було організовано екскурсію на Чернігівську макаронну фабрику.

Екскурсанти ознайомилися з історією розвитку ПАТ «Чернігівська макаронна фабрика», його структурою, виробничими та складськими процесами та іншими аспектами господарської діяльності.

ПАТ «Чернігівська макаронна фабрика» одне з найбільших підприємств України з виробництва макаронних виробів, яке в листопаді 2016 року святкуватиме свій 60-й ювілей.

Фабрика пропонує вісім найменувань довгих макаронних виробів "Екстра" в різноманітній розфасовці і десять видів коротко різаних макаронних виробів, що реалізуються в усіх регіонах України та країнах ближнього зарубіжжя.

Один з пріоритетних напрямків ПАТ «Чернігівська макаронна фабрика» - виробництво якісних макаронних виробів торгової марки «Тая».

Підприємство постійно працює над удосконаленням технології, розширенням асортименту, підвищенням якості. З 1996 року фабрика проводить добровільну сертифікацію продукції з метою підтвердження її відповідності всім вимогам НД в плані її якості та безпеки.

Підприємство постійно бере участь у регіональних, державних і міжнародних конкурсах якості та має нагороди:

1999 р. - "Золота медаль" Французької Асоціації сприяння промисловості;

2000 р. - Нагорода Асамблеї ділових кіл України "Вища проба"; занесення продукції до каталогу «Реєстр кращих товарів України»;

2002 р. - Лауреат конкурсу "Чернігівська якість";

2003 р. - переможець першого національного конкурсу "100 кращих товарів України";

2004 р.- торгова марка "Тая" у рамках фестивалю-конкурсу "Вибір року" перемогла в номінації "Макарони року».