Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Відбулася зустріч шеф-редактора «Все про бухгалтерський облік» зі студентами кафедри

Відбулася зустріч шеф-редактора «Все про бухгалтерський облік»  зі студентами кафедри

17.11.2015 року в Міжнародний день студентів відбулася зустріч шеф-редактора РГ «Все про бухгалтерський облік» СТЕПОВОГО Олександра Георгійовича зі студентами спеціальності «Облік і аудит» обліково-економічного факультету ННІ економіки Чернігівського національного технологічного університету

Шеф-редактор газети Степовий Олександр Георгійович та менеджер зі зв'язків з громадськістю Наумець Наталія Олександрівна вручили грамоти за сумлінне навчання, активну життєву позицію та цілеспрямованість студентам спеціальності (напряму підготовки) «Облік і аудит», які досягли успіхів у навчальній та науковій роботі, брали активну участь у студентських науково-практичних конференціях, всеукраїнських та міжнародних конкурсах і олімпіадах з бухгалтерського обліку, оподаткування, аудиту, статистики, страхової справи.

За вагомий внесок у розвиток вітчизняної науки, високий професіоналізм та досягнення у навчально-виховній роботі грамотою була нагороджена завідувач кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту, д.е.н., професор Маргасова Вікторія Геннадіївна.

У другій половині зустрічі Степовий О.Г. прочитав лекцію на тему «Бухгалтерський фах, підприємництво та перспективи на майбутнє. Про бізнес-життя після закінчення ВНЗ», в рамках якої були окреслені основні проблеми працевлаштування молодих фахівців-бухгалтерів в Україні та визначені основні аспекти, над якими студентам необхідно працювати вже сьогодні, щоб мати у найближчому майбутньому перспективну та цікаву роботу не тільки в нашій державі, але й за кордоном.

Наприкінці лекції студентами були поставлені актуальні питання з теми зустрічі, на які Степовим О.Г. були надані обґрунтовані відповіді та корисні поради.