Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Результати конкурсу наукових студентських робіт Санкт-Петербургського конкурсу ім.В.Н. Веніамінова

У січні 2015 року підведено підсумки конкурсної комісії XIII Санкт-Петербургського відкритого конкурсу ім. професора В.Н. Веніамінова на кращу студентську наукову роботу з економіки, управління та інформатики в економічній сфері (з міжнародною участю).

З 245 представлених робіт нагороджено дипломом 1-го ступеню – 13 чол., 2-го ступеню – 23, 3-го 27, грамотами – 43 чол. Загальний відсоток нагороджених –

З Чернігівського національного технологічного університету представлено 5 робіт. З них Ісаченко Є.М. (група ОА-101) нагороджена дипломом 1-го ступеню і є єдиною студенткою з України, яка отримала такий диплом.  Горбач Віктор Анатолійович (група ОА-101) та Пустовойт Вікторія Вікторівна (група ЗОА-091) нагороджені дипломами третього ступеню. Керівник наукових робіт зазначених студентів є випускник університету за спеціальністю “Облік і аудит” у 2013 році – Ворона Олександр Миколайович, який протягом навчання приймав активну участь у науковій роботі, займав призові місця у конкурсах наукових робіт та відрізнявся старанністю у навчанні, що дозволило йому за нетривалий час роботи здобути посаду головного спеціаліста у Чернігівській міській державній податковій службі.

Грамотами конкурсної комісії нагороджені студенти Назарова Світлана Олександрівна (група МОА-101, науковий керівник Акименко О.Ю.) та Митько Анастасія Павлівна (група ОА-111, науковий керівник Скосир Ю.М.).

Щиро поздоровляємо переможців конкурсу та бажаємо їм нових наукових здобутків.