Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

75 РОКІВ засновнику кафедри

75 РОКІВ засновнику кафедри

20 червня виповнюється 75 РОКІВ засновнику і завідувачу у період з 09.07.1993 р. до 01.09.1995 р. кафедри обліку і аудиту Чернігівського національного технологічного університету ДОКТОРУ ЕКОНОМІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРУ ІВАНУ СЕМЕНОВИЧУ ТКАЧЕНКО

Природний талант науковця і притаманна Івану Семеновичу невтомна працездатність вивели його до лав знаних в Україні дослідників. Відомими є роботи ювіляра, присвячені вирішенню різнорівневих і різнопланових проблем розвитку економіки регіонів. І.С.Ткаченко є автором понад 200 наукових праць щодо застосування математичних методів і обчислювальної техніки у вирішенні виробничо–економічних проблем і задач, а також з методики навчання студентів.
Свій 75–річний ювілей Іван Семенович Ткаченко зустрічає з вагомими науковими досягненнями, які суттєво збагатили економічну науку оригінальними ідеями. Знаючи невгамовну енергію ювіляра, його творчий потенціал, широку ерудицію, конструктивну націленість, активну життєву позицію, високий професіоналізм, відданість справі, глибоку людяність, колектив кафедри обліку і аудиту Чернігівського національного технологічного університету, засновником якої він є, бажає йому на довгі роки міцного здоров’я, енергії, сімейного благополуччя, творчої наснаги, нових здобутків, успіхів у науковій та суспільній діяльності.