Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності «Облік і аудит» у Тернополі

Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності «Облік і аудит» у Тернополі

Вітаємо студента п’ятого курсу економічного факультету Чернігівського державного технологічного університету Сердюка Сергія Васильовича, який зайняв IV місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Облік та аудит» та нагороджений грамотою.

 

Впродовж 14-16 травня 2013 року в Тернопільському національному економічному університеті згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 23 січня 2013 року № 46 відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит».

В олімпіаді брали участь представники близько 60 навчальних закладів України (122 учасника) III-IV рівня акредитації всіх напрямків, у яких здійснюється підготовка спеціалістів з обліку і аудиту. Студентам 5 курсу групи ОА-081 Сердюку Сергію та Вороні Олександру випала честь представляти на олімпіаді Чернігівський державний технологічний університет.

Під час проведення олімпіади учасники виконували письмове завдання, яке поєднувало такі дисципліни: «Фінансовий облік»; «Управлінський облік»; «Організація та методика економічного аналізу; «Аудит». Олімпіада проводилась у 2 етапи: рівень теоретичних знань перевірявся 60 тестових завдань з дисциплін: «Фінансовий облік»; «Управлінський облік»; «Організація та методика економічного аналізу; «Аудит». Практична частина передбачала 4 задачі з перерахованих дисциплін.

Хотілося б висловити щиру подяку Оргкомітету Тернопільського національного економічного університету за теплий прийом.

Успіх любить тих, хто точно знає, що хоче від життя, і цілеспрямовано йде дорогою досягнень.

Вітаємо та бажаємо подальших успіхів!

Фотозвіт з Олімпіади