Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Освітній візит до Бібліотеки

Освітній візит до Бібліотеки

Самостійна робота є основним засобом опанування навчальних дисциплін, в тому числі із “Вступу до фаху” (лектор – к.е.н., доц. Ю.М. Перетятько). З навчальним візитом щодо ознайомлення з можливостями бібліотеки для самостійного опанування навчального матеріалу здобувачі вищої освіти гр. ОА-231 відвідали бібліотеку.

Працівники бібліотеки ознайомили здобувачів із переліком сучасної літератури у сфері обліку, оподаткування та аудиту. Провели тренінг щодо пошуку необхідної фахової та навчальної літератури в електронному  архіві та репозитарію бібліотеки. Продемонстрували корисні вкладки та меню сайту бібліотеки для допомоги здобувачу в освітньому процесі.

Бібліотека Національного університету “Чернігівська політехніка” є своєрідним простором, де здобувачі можуть провести свій вільний час, пограти в настільні ігри, скористатися ком’ютером для освітніх цілей, провести тренінги та відкриті обговорення.

В бібліотеці можна відвідати виставки робіт (поробок, фото, художніх картин тощо) чернігівських майстрів, здобувачів вищої освіти та працівників університету. Працівники кожного місяця роблять книжкові тематичні виставки. Тематикою цього місяця є Чернігівщина.

Для реалізації творчих здібностей працює літературна студія “Дивосвіт”. Бібліотека має сучасну художню літературу. Здобувачі вищої освіти можуть обговорити або рекомендувати улюблену художню література в онлайн-проекті “Читати – ЦЕ МОДНО”.

Ю.М. Перетятько та здобувачі вищої освіти гр. ОА-231 щиро вдячні працівникам бібліотеки за теплу зустріч.