Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Вебінар у рамках Всеукраїнської просвітницької кампанії  «Творчі екоініціативи: як ідеї змінюють звичайний світ»

Вебінар у рамках Всеукраїнської просвітницької кампанії «Творчі екоініціативи: як ідеї змінюють звичайний світ»

22.04.2024 16:01

22 квітня 2024 року Центром створення та розвитку стартапів Національного Університету «Чернігівська політехніка» було проведено вебінар на тему «Інноваційні екологічні практики: європейський та вітчизняний досвід на шляху до сталого розвитку» у рамках реалізації Всеукраїнської просвітницької кампанії «Творчі екоініціативи: як ідеї змінюють звичайний світ», що ініційована Державною організацією «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій».

Навчання за програмою вебінару  «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи»

Навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи»

17.04.2024 15:57

06.03.2024 р. доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна пройшла навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», що був організований Національним університетом «Запорізька політехніка».

Участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя»

Участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя»

15.04.2024 15:44

11 квітня 2024 року завідувачка кафедри економіки, обліку і оподаткування Ж.В. Дерій, д.е.н., проф. брала участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя».

Участь в семінарі з енергоефективності та зеленого відновлення

Участь в семінарі з енергоефективності та зеленого відновлення

15.04.2024 14:38

Завідувачка кафедри д.е.н., професор Ж.В. Дерій брала участь у семінарі з енергоефективності та зеленого відновлення для українських та чеських фахівців організованим Управлінням інвестицій та проектів Львівської міської ради спільно з Чеським екологічним фондом Nadace Partnerství.

Навчання за сертифікатним курсом  «Особливості організації бухгалтерського обліку ФОП»

Навчання за сертифікатним курсом «Особливості організації бухгалтерського обліку ФОП»

08.04.2024 17:29

Упродовж лютого-березня 2024 року кафедрою економіки, обліку і оподаткування реалізовувався сертифікаткий курс «Особливості організації бухгалтерського обліку ФОП»

Участь у «Health Hackathon 2024» для інноваторів у рамках ініціативи Health Systems Innovation Lab at Harvard

Участь у «Health Hackathon 2024» для інноваторів у рамках ініціативи Health Systems Innovation Lab at Harvard

08.04.2024 14:43

07 квітня 2024 року к.е.н., доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, координатор розвитку стартапів, інновацій та проєктного навчання Національного університету «Чернігівська політехніка» Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у фіналі «Health Hackathon» у складі команди стартапу «Інсулін без черг» («Insulin without queue»), яка презентувала інноваційне рішення у сфері охорони здоров’я за напрямом хакатону «Серцево-судинні захворювання та діабет». У рамках заходу команда стартапу «Інсулін без черг» отримала консультаційну підтримку від менторів – фахівців у сфері охорони здоров’я, засновників та CEO стартапів.

Участь в  проєкті «Розвиток трудового потенціалу для України»

Участь в проєкті «Розвиток трудового потенціалу для України»

05.04.2024 23:04

Завідувачка кафедри економіки, обліку і оподаткування д.е.н., проф. Ж.В. Дерій в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», який здійснюється ГО “Міжнародна фундація розвитку” за підтримки USAID “Економічна підтримка України” пройшла підвищення кваліфікації для викладачів закладів вищої освіти ІІІ-IV рівнів акредитації за темою: «Особливості перевезення аграрної групи товарів залізничним і автомобільним транспортом в сучасних умовах воєнного стану».

Участь в лекції Віри Балабух

Участь в лекції Віри Балабух

05.04.2024 22:55

5.04.2024 відбулась лекція Віри Балабух, відомої української дослідниці, кандидатки географічних наук й завідувачки відділу прикладної метеорології та кліматології Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту.

Участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт   “Black Sea Science 2024” за напрямом «Економіка та управління»

Участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science 2024” за напрямом «Економіка та управління»

04.04.2024 09:38

Учасниця наукового клубу «Юні агенти змін», здобувачка вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» Сорока Анастасія Володимирівна взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science 2024”, що проводився на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Участь у Весняній школі «Європейський досвід розвитку стартапів»

Участь у Весняній школі «Європейський досвід розвитку стартапів»

03.04.2024 10:55

Професор кафедри економіки, обліку і оподаткування, д.е.н. Хоменко Інна Олександрівна та доцент, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна брали участь у Весняній школі «Європейський досвід розвитку стартапів» з 19 до 28 березня 2024 року в межах проекту EUSLink — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Ukrainian academic integration to European Union Startup Ecosystem: link to best practices»