Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Фіналісти у Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту

Фіналісти у Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту

Магістрантка спеціальності 071 "Облік і оподаткування" Шелест Анастасія взяла участь у Міжнародному студентському професійному творчому конкурсі з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, засновниками якого є кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка», кафедра обліку, аналізу і аудиту Одеського національного політехнічного університету спільно з профільними кафедрами зарубіжних закладів вищої освіти Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні, Бухарестського університету «АРТІФЕКС».

У ІІ етапі Конкурсу взяли участь 76 студентів з 28 вітчизняних та 5 іноземних закладів вищої освіти, які представили 56 робіт. До участі у фінальному етапі Міжнародним Журі було рекомендовано 32 конкурсні роботи.

 Фінальний ІІІ етап Конкурсу відбувся 27-28 травня 2021 р. у Одеському національному політехнічному університеті та був проведений у форматі Zoom-конференції, під час якої студентка НУ «Чернігівська політехніка» Шелест Анастасія  презентувала результати наукового дослідження на тему “System of internal audit quality control: features of formation and directions of improvement in audit firms”, підготовленого під керівництвом к.е.н., доцента кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Гнедіної Катерини Володимирівни.

Висловлюємо щиру подяку організаторам, вітаємо переможців, фіналістів, учасників Конкурсу та їх наукових керівників.