Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

круглий стіл «Ринкове позиціонування фахівців з обліку і оподаткування: виклики та пріоритети»

 круглий стіл «Ринкове позиціонування фахівців з обліку і оподаткування: виклики та пріоритети»

21 жовтня проведено Всеукраїнський круглий стіл «Ринкове позиціонування фахівців з обліку і оподаткування: виклики та пріоритети» за ініціативи Національного університету біоресурсів і природокористування України.

В роботі круглого столу брало участь більше 30 учасників, серед яких представники ВНЗ України, державних органів влади, міжнародних і національних організацій сертифікації бухгалтерів і аудиторів, великого і середнього бізнесу.

Під час круглого столу д.е.н., проф. кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту НУ «Чернігівська політехніка» Гоголь Тетяна Анатоліївна виступила з доповіддю «ТОП-10 найкращих освітніх закладів з бухгалтерського обліку в світі» де було досліджено особливості найкращих бакалаврських і магістерських програм з бухгалтерського обліку. Доповідь мала великий інтерес і зацікавила представників ВНЗ України з метою впровадження найкращого світового досвіду при розробці освітніх програм та стандартів вищої освіти.

Також були обговорені проблеми навчання здобувачів вищої освіти, отримання необхідних практичних знань і навичок, підвищення їх кваліфікації та розроблено рекомендації  для МОН України та інших державних установ з метою створення умов для покращення освіти зі спеціальності «Облік і оподаткування».