Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Блог-кафе з формування екологічної компетентності здобувачів вищої освіти як ключової гнучкої навички (soft-skill)

Блог-кафе з формування екологічної компетентності здобувачів вищої освіти як ключової гнучкої навички (soft-skill)

22 червня 2022 року у рамках проєкту "Я-Медіа" відбулося блог-кафе на тему «Екоблогінг у воєнний час: світ має знати правду», до участі у якому долучилися здобувачі вищої освіти спеціальності "Облік і оподаткування", студенти інших спеціальностей та науково-педагогічні працівники НУ «Чернігівська політехніка».

Під час зустрічі модератором к.е.н., доцентом Гнедіною Катериною було висвітлено гострі екологічні проблеми сьогодення, особливості розкриття цих проблем у блогерській сфері з метою ознайомлення широкої громадськості та світу із загрозами екологічній безпеці України у воєнний час.
У рамках виконання практичного кейсу з планування та анонсування блогу кожна команда учасників розробила та презентувала ідею власного екологічного блогу. За результатами інтерактивного обговорення учасники прийшли до висновків, що важливим фактором формування екологічно свідомих поколінь є екологічна освіта та розвиток екологічної компетентності молодих громадян.  

Проєкт "Я-Медіа" реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.