Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Гостьова лекція професора Яна-Урбана Сандала (Норвегія)

Гостьова лекція професора Яна-Урбана Сандала (Норвегія)

20 травня 2022 року відбулася гостьова лекція для студентів, аспірантів та викладачів професора Яна-Урбана Сандала (Норвегія). Темою зустрічі було “International independent science and studies at Fil. Dr. Jan-U. Sandal Institute”. До зустрічі у якості слухачів приєдналися викладачі кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту доценти Ю.М. Перетятько та К.В. Гнедіна.

Слід відмітити, що у рамках співпраці між Національним університетом “Чернігівська політехніка” та Fil. Dr. Jan-U. Sandal Institute на базі нашого університету проводиться навчання за програмою онлайн мобільності «Social Entrepreneur School IBS». У рамках програми професор Ян-Урбан Сандал проводить англомовні лекції з трьох модулів “Social Enterpreneurship”, “Innovation management”, “Service Vision Management”.
Викладачі та здобувачі вищої освіти кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту також беруть участь в англомовній програми.
Так, к.е.н., доцент К.В. Гнедіна є випускницею Школи соціального підприємництва (Social Entrepreneur IBS) та у 2016 році проходила міжнародне стажування у Fil.Dr. Jan-U. Sandal Institute (Осло, Норвегія).
Здобувачка вищої освіти, групи ОА-201 Панічкіна Анастасія брала участь у англомовному курсі соціального підприємництва професора Яна-Урбан Сандала з 15.11.2021 по 15.12.2021 року.