Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Участь у серії тренінгів із Цифрової грамотності

Участь у серії тренінгів із Цифрової грамотності

З 10 вересня по 19 жовтня за сприянням проекту “4People” в режимі online відбулися серія теоретичних та практичних тренінгів направлених на підвищення рівня цифрової грамотності представників освітнього середовища на основі вивчення та опанування сучасних цифрових інструментів для організації дистанційного навчання та створення ними якісного контенту навчальних дисциплін.

Викладачі кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту К.В. Гнедіна та Ю.М. Перетятько долучилися до участі та віртуально відвідали наступні тренінги:

1.Цифрове майбутнє. Професії майбутнього
2.Сучасні підходи до змішаного навчання в умовах протидії поширенню COVID-19
3. Цифрова грамотність освітян як базова складова розвитку інформаційного суспільства

4.Особливості застосування різноманітних навчальних онлайн-платформ закладами вищої освіти України
5. Цифрова грамотність освітян, студентів та школярів на базі інструментів Googlе.

Доповідачами були: 

Інна Богословська - заслужений юрист України, громадський діяч, організатор культурно-просвітницьких проектів «Молодіжна школа лідерів», «БИГ-платформа».
Аліна Севастюк - менеджер зі зв'язків із громадськістю ТОВ "ХУАВЕЙ УКРАЇНА" (корпоративний PR), керівник програми She Exports. В якості PR-спеціаліста працювала в компаніях Coca Cola Amatil, Avon Cosmetics Ukraine. Є визнаним експертом з комунікацій, маркетингу, соціальної відповідальності бізнесу, фандрайзингу.
Олена Жиліч - засновниця та CEO JET Accelerator, має великий досвід ведення великомасштабних проектів, у тому числі з розробки програмного забезпечення. Працювала віце-президентом з розвитку бізнесу в Європі. компанії Міратех. Входить у топ-20 надихаючих жінок STEM.
Ірина Кононенко – молодша віце президентка з рейкрутингу GlobalLogic.
Галина Коломоєць - Інститут модернізації змісту освіти; Микола Маранчак - digital-маркетолог, журналіст Українська асоціація рітейлерів,

Модератори заходу:
Чайковська Олена декан факультету дистанційного навчання КУНКІМ, Голова правління ГС СТЕМ-коаліція України, віцепрезидентка ВГО «Українська асоціація фахівців інформаційних технологій», менеджерка проекту Еразмус+ dComFra в КНУКіМ, голова Робочої групи Комітету з питань освіти Української Федерації Інформатики.
Тимошенко Олена - професор кафедри Івент-менеджменту КНУКІМ, д.е.н., фахівець у сфері економічної безпеки.