Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Семінар до Дня ООН

Семінар до Дня ООН

З нагоди Дня ООН, присвячений Цілям сталого розвитку, кафедрою бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту було проведено семінар на тему “Подолання бідності”. Участь в семінарі брали студенти першого, третього та четвертого курсів бакалаврату та магістри першого року навчання. А також професорсько-викладацький склад кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту М.Є. Юрченко, Т.В. Клименко, В.В. Гливенко, О.С. Сакун, О.О. Сидоренко, О.І.Волот та Ю.М. Перетятько.

Із доповіддю на тему “Вибіркові обстеження населення (домогосподарств): мета та методологія проведення обстеження, принципи відбору домогосподарств, отримані статистичні показники за результатами обстеження та напрями їх використання” виступила фахівець з Головного управління статистики у Чернігівській області Т.В.Семеняко. У своїй доповіді Тетяна Василівна розповіла про стан бідності в Україні та у світі, про фактори, які впливають на бідність, про формування доходів та витрачання домогосподарств.  

Із ключовими напрямками подолання бідності в Україні виступили магістри першого курсу       А. Вертійко та В. Дзюба.

Цікаві та змістовні доповіді викликали жвавий інтерес в аудиторії, про, що свідчили досить велика кількість запитань як з боку викладачів, так із боку студентів.