Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Всеукраїнський конкурс Дипломних робіт

Всеукраїнський конкурс Дипломних робіт

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування” (диплом ІІ ступеню) магістра Сороку Вікторію Сергіївну та її керівника к.е.н., доцента кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Акименко Олену Юріївну

22 листопада у Житомирському державному технологічному університеті відбувся Всеукраїнський конкурс бакалаврських та магістерських робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування”. В конкурсі взяли участь представники із 49 закладів вищої освіти. На конкурс було подано 103 магістерські та 38 бакалаврські роботи.

Дипломом ІІ ступеня нагороджена наша випускниця Сорока Вікторія Сергіївна за магістерську дипломну роботу на тему «Облік і аудит оборотних активів підприємства та оцінка його ділової активності (на матеріалах ТОВ «Красноколядинське»)

Вітаємо магістра Сороку В.С. та її наукового керівника к.е.н., доцента кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту ЧНТУ Акименко О.Ю. за отримання Диплому II ступеня! Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших звершень!