Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Симуляційна економічна інтерактивна гра для школярів

Симуляційна економічна інтерактивна гра для школярів

15 березня в рамках декади ННІ Економіки відбувся захід для школярів міста Чернігова – “Симуляційна економічна інтерактивна гра”. У складі організаційного комітету від кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту приймала участь Ю. М. Перетятько.

Захід відкрили директор ННІ Економіки д.е.н., проф. О.І. Гонта, яка привітала всіх учасників та побажала натхненної гри та декан фінансово-економічного факультет к.е.н., проф. Л.М. Ремнева, яка розповіла про наукове та творче життя студентської молоді, а також про можливості для абітурієнтів, які оберуть для себе економічну освіту у Чернігівському національному технологічному університеті.

Під час гри, учасникам необхідно було приймати економічні рішення керуючись інтересами підприємства, громадськості та держави. Вчителі, які супроводжували своїх учнів виступали в ролі журналістів та висвітлювали процес дебатів. Команди виконуючи завдання проявили креативність, нестандартний і творчий підхід. Демонстрували високу ерудицію та згуртовану командну роботу.

Цим заходом ННІ Економіки приєднався до “Global Money Week – 2018”, який проходить у всьому світі з 12 по 18 березня 2018 р. (#GlobalMoneyWeek).