Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Диплом ІІІ ступеня на конкурсі Дипломних робіт

Диплом ІІІ ступеня на конкурсі Дипломних робіт

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування” (диплом ІІI ступеню) магістра Куслій Ірину Петрівну та її керівника к.е.н., доцента кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Акименко Олену Юріївну!

 

19 грудня 2017 р. на базі кафедри обліку і аудиту Житомирського державного технологічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дипломних (бакалаврських та магістерських) робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування”. В конкурсі взяли участь 25 бакалаврських робіт і 71 магістерська робота з 39 вищих навчальних закладів України. 

Дипломами І-ІІІ ступенів нагороджені 30 учасників (21 магістерська робота і 9 бакалаврських робіт) серед яких і наша випускниця Куслій Ірина Петрівна за магістерську дипломну роботу на тему «Організаційно-технічні та методичні аспекти облікової політики підприємства» (на прикладі ПСП «Пісківське»)

Вітаємо магістра Куслій І.П. та її наукового керівника к.е.н., доцента кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту ЧНТУ Акименко О.Ю. за отримання Диплому III ступеня! Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших звершень!