Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Студенти спеціальності «Облік і аудит» стали переможцями Конкурсу ідей екологічних проектів “Green Ideas Award“!

Студенти спеціальності «Облік і аудит» стали переможцями Конкурсу ідей екологічних проектів “Green Ideas Award“!

25 травня 2016 року у Чернігівському національному технологічному університеті відбулася презентація ідей екологічних проектів фіналістами конкурсу “Green Ideas Award”, що проходив у рамках проекту соціальної дії “Чернігів екологічний”.

Даний проект  реалізовується за підтримки Британської Ради менеджерами проекту к.е.н., доцентом кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту ЧНТУ Гнедіною Катериною та креативним менеджером ГО «Чернігів Європейський» Количевою Ольгою. Партнером проекту виступає Чернігівський національний технологічний університет.

Основними учасниками заходу стали студенти ЧНТУ, викладачі кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту, а також члени громадської організації «Чернігів Європейський». За результатами Конкурсу визначені Золотий та Срібний призери, якими стали: Куслій Ірина (студентка групи МОА-111) та Коваль Оксана і Медвідь Євгеній (студенти групи ОА-111). Третє місце посіла команда у складі студенток групи ОА-121 Стовпової Анни та Макієнко Альони. Під час заходу була презентована відеоробота, присвячена екологічним проблемам людства в умовах сьогодення, яка  створена студентами групи ОА-132 у рамках проекту «Чернігів екологічний».

Висловлюємо щиру подяку усім учасникам заходу, вітаємо фіналістів та переможців!