Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Золотий компас - ІІІ місце

Золотий компас - ІІІ місце

22 квітня 2016 року у Харківському національному економічному університеті відбувся фінал Х Міжнародного конкурсу студентських рекламних і PR - проектів "Золотий компас пам'яті Олексія Кононова".

За перше місце боролися 20 команд в трьох секціях. У роботі журі взяли участь провідні фахівці в області маркетингу , реклами і PR , представники бізнесу , влади і наукового середовища.

Команда під керівництвом Маргасової Вікторії Генадіївни та Дерій Жанни Володимирівни у складі Базилевича Володимира, Зосименка Сергія, Дерій Ольги, Іванової Анастасії та Куслій Ірини у категорії "START-UP проекти" посіла ІІІ у загальному заліку. 

Проект, який презентувала команда - "БАС (Безпілотна авіація для соціуму)"- був високо оцінений жюрі за його актуальність. Проект спрямований на популяризацію використання безпілотної авіації у мирних цілях, особливо в сільському господарстві для моніторингу стану с/г угідь, виявлення дефектів посівів, точкове землеробство; в медицині - для екстренної доставки медикаментів; в екології - виявленя несанкціонованих сміттєзвалищ, незаконних викидів відходів, а також і в інших сферах життєдіяльності людини.

Щиро вітаємо наукових керівників та учасників команди із зайнятим призовим місцем та бажаємо подальчих творчих звершень!