Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Вікторія Сорока - учасниця ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Статистика»

30 березня 2016 року у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Статистика», що проходив на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ), Чернігівський національний технологічний університет представляла студентка четвертого курсу обліково-економічного факультету Вікторія Сорока (академ. група ОА-122).

Дисципліну «Статистика» Вікторія вивчала у Чернігівському коледжі транспорту та комп’ютерних технологій з викладачем І.А. Піщолкою. Консультації перед участю в Олімпіаді їй надала к.е.н., доц. Н.Л. Ющенко.

У творчому змаганні, учасниками яких стали більше півсотні студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, Вікторії не вдалось обійти цьогорічних переможців з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії статистики, обліку та аудиту, Університету державної фіскальної служби, Української академії банківської справи та Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара (http://nasoa.edu.ua/novyny/29-31-bereznya-2016-roku-nasoa-vidbulasya-vseukrayinska-studentska-olimpiada-distsiplini-statistika/). Але сповнена натхненням від випробувань сили своїх знань, нових зустрічей, знайомств, а також враженнями від цікавої екскурсії стародавнім містом Києвом, подарованої організаційним комітетом Олімпіади, Вікторія готова зростати і розвиватися далі та активно включилась у навчальний процес та підготовку до Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Юність науки – 2016: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства» під науковим керівництвом к.е.н., доц. В.А. Нехая.

Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту бажає своїй студентці творчого піднесення і Viсtory у всіх її починаннях!